Now loading.
Vă rugăm aşteptaţi.

Menu

ZILELE NEGRUZZI 128

Prima paginăAnunţuriZILELE NEGRUZZI 128
Prima paginăAnunţuriZILELE NEGRUZZI 128

ZILELE NEGRUZZI 128

publicat în Anunţuri

În perioada 2-6 octombrie, Colegiul Negruzzi marchează 128 de ani de educație și cultură, iar festivitățile de anul acesta își propun să valorifice spiritul negruzzist prin activități educaționale deosebite. Seria de evenimente dedicate acestui moment aniversar se deschide luni, 2 octombrie, cu o incursiune în lumea științelor prin debutul ediției a XV-a a proiectului Science Week.

Miercuri, 4 octombrie, este ziua destinată ceremoniei oficiale de celebrare a comunității negruzziste, context în care orele nu se vor desfășura în formatul clasic.

Joi, 5 octombrie, Ziua Internațională a Educației, va fi prilej de reflecții despre școală, educație, cultură în paradigme negruzziste, în afara spațiului  convențional al școlii.

Întreaga săptămâă va coagula energii și entuziasm într-un caleidoscop de ateliere, concursuri, conferințe, iar vineri, 6 octombrie, se vor desfășura interesante sesiuni experimentale în cadrul proiectului de tradiție Science Week, într-o complementaritate desăvârșită cu activități didactice și lecții conform orarului.

 

Vă invităm să consultați programul conturat pentru aceste zile și să ne bucurăm împreună de aceste activități inedite și de clipele aniversare!

 

Loading...

Loading...

29 09, 2023