Now loading.
Vă rugăm aşteptaţi.

Menu

Ceremonia de închidere a cursurilor Centrului de Excelență Negruzzi

Prima paginăAnunţuriCeremonia de închidere a cursurilor Centrului de Excelență Negruzzi
Prima paginăAnunţuriCeremonia de închidere a cursurilor Centrului de Excelență Negruzzi

Ceremonia de închidere a cursurilor Centrului de Excelență Negruzzi

publicat în Anunţuri

Proiectat ca un program ce vizează performanța în educație, în continuitatea activităților de succes pe harta cunoașterii și a desăvârșirii matematice, Centrul de Excelență Negruzzi constituie un reper academic pentru comunitatea ieșeană. Ajuns la a IX-a ediție, acesta reunește sub cupola sa patru grupe de elevi (două grupe de clasa a III-a și două de clasa a IV-a), pasionați de matematică și de cunoaștere, dornici de descoperire a algoritmilor și de împărtășire a raționamentelor logice,  sub îndrumarea unui colectiv de profesori competenți și entuziaști.

Centrul este coordonat de prof.dr. Camelia Gavrilă, directorul Colegiului Național “Costache Negruzzi” Iași, iar Departamentul de matematică – științe are drept coordonatori din perspectivă științifică pe prof. Adrian Zanoschi și prof.dr. Ioana Cătălina Anton, iar consultant în domeniul învățământului primar este prof. Raluca Iarovoi.

Calendaristic, ne aflăm la finalul activității didactice a centrului, după cele 24 de întâlniri și dialoguri matematice organizate sub formă de lecții. În acest sens, vă invităm la ceremonia de închidere a cursurilor Centrului de Excelență Negruzzi – Matematică învățământ primar, care va avea loc miercuri, 03.05.2023, începând cu orele 15:30, în Amfiteatrul Colegiului Național “Costache Negruzzi” Iași.

Vă așteptăm cu drag la momentul festiv de reflecție, de bucurie și celebrare a acestui proiect reprezentativ pentru matematica ieșeană și pentru universul educațional negruzzist!

 

 

02 05, 2023