Now loading.
Vă rugăm aşteptaţi.

Menu

ZILELE NEGRUZZI 127

Prima paginăAnunţuriZILELE NEGRUZZI 127
Prima paginăAnunţuriZILELE NEGRUZZI 127

ZILELE NEGRUZZI 127

publicat în Anunţuri

În perioada 3-7 octombrie, Colegiul Negruzzi marchează 127 de ani de educație și cultură, iar festivitățile de anul acesta își propun să valorifice spiritul negruzzist prin activități educaționale deosebite. Seria de evenimente dedicate acestui moment aniversar se deschide luni, 3 octombrie, cu o incursiune în lumea artelor plastice și a book-trailerelor, competiții lingvistice și sportive, urmate de călătorii virtuale inedite.

Marți, 4 octombrie, este ziua destinată ceremoniei oficiale de celebrare a comunității negruzziste, context în care orele nu se vor desfășura în formatul clasic.

Miercuri, 5 octombrie, Ziua Internațională a Educației, va fi prilej de reflecții despre școală, educație, cultură în paradigme negruzziste, în afara spațiului școlii.

Zilele de joi și vineri vor coagula energii și entuziasm într-un caleidoscop de ateliere de creație literară, întâlniri cu scriitori, activități în cadrul proiectului de tradiție Arts Week, într-o complementaritate desăvârșită cu activități didactice și lecții conform orarului.

 

Vă invităm să consultați programul conturat pentru aceste zile și să ne bucurăm împreună la ceas aniversar!

 

Loading...

Loading...

01 10, 2022