Now loading.
Vă rugăm aşteptaţi.

Menu

Rezultatele obţinute în primul an de implementare, 2013-2014

Prima paginăProiecteProgramul “Părinţi pentru părinţi”Rezultatele obţinute în primul an de implementare, 2013-2014
Prima paginăProiecteProgramul “Părinţi pentru părinţi”Rezultatele obţinute în primul an de implementare, 2013-2014

Rezultatele obţinute în primul an de implementare, 2013-2014

publicat în Părinți pentru Părinți

Prin rezultatele obţinute în primul an de implementare, 2013-2014, Programul Părinţi pentru părinţi şi-a dovedit în mod cert utilitatea, părinţii apreciind în repetate ocazii această iniţiativă a Conducerii Colegiului "Costache Negruzzi".

Dezvoltarea abilităţilor de relaţionare pozitivă cu copilul/adolescentul, antrenamentul deprinderilor de comunicare asertivă, informarea cu privire la caracteristicile de dezvoltare specifice fiecărei vârste au facilitat adoptarea flexibilă şi funcţională a unor comportamente şi atitudini modelatoare, părinţii conştientizând importanţa şi impactul stilului parental asupra randamentului şcolar şi a stării de bine a copilului.

Va anunţăm că Programul Părinţi pentru părinţi continuă şi în anul şcolar 2014-2015, atingerea primului obiectiv propus - includerea în program a unui număr de cel puţin 100 de beneficiari - fiind facilitată de crearea unui grup de discuţii (comunicare electronică) cu părinţii. Întâlnirile noastre viitoare cu părinţii vor fi însoţite şi de publicarea unor materiale informative periodice, cu tematică specifică fiecărui nivel de vârstă al copiilor.

Pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor dumneavoastră, vă rugăm să completaţi chestionarul pus la dispoziţie pe site-ul Colegiului “Costache Negruzzi”, secţiunea PĂRINŢI PENTRU PĂRINŢI şi să-l trimiteţi la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulţumim şi va aşteptăm la întâlnirile noastre!

27 11, 2014