Now loading.
Vă rugăm aşteptaţi.

Menu

Prevenirea comportamentelor de risc şi promovarea siguranţei pe Internet - 11.12.2014

Prima paginăProiecteProgramul “Părinţi pentru părinţi”Prevenirea comportamentelor de risc şi promovarea siguranţei pe Internet - 11.12.2014
Prima paginăProiecteProgramul “Părinţi pentru părinţi”Prevenirea comportamentelor de risc şi promovarea siguranţei pe Internet - 11.12.2014

Prevenirea comportamentelor de risc şi promovarea siguranţei pe Internet - 11.12.2014

publicat în Părinți pentru Părinți

Vă invităm să participaţi la activitatea cu care debutează anul acesta Programul Părinţi pentru părinţi din data de 11 decembrie 2014, orele 1700-1830, intitulată Prevenirea comportamentelor de risc şi promovarea siguranţei pe Internet.

Instrument omniprezent în viaţa noastră cotidiană, Internetul creează oportunităţi reale de învăţare, de accesare eficientă a resurselor educaţionale, de experimentare inedită a divertismentului şi a socializării. Cu toate acestea, utilizarea sa excesivă, neavizată, poate genera riscuri şi experienţe negative precum: cyberbullying-ul sau hărţuirea şi intimidarea, chatting-ul sau contactul on-line cu persoane necunoscute, furtul datelor personale, expunere la conţinuturi neadecvate etc. Dreptul la siguranţa fizică, psihologică şi identitate trebuie garantat şi în mediul virtual, la fel ca şi în cel real, părinţii putând deveni parteneri viabili ai adolescenţilor în acest mediu printr-o informare corectă şi prin aplicarea eficientă a unor măsuri de protecţie on-line. În acest sens, dorim să oferim părinţilor oportunitatea de a împărtăşi idei utile, de a crea o comunitate de resurse şi experienţe care să le ofere încrederea şi competenţa necesară sprijinirii adolescenţilor în promovarea siguranţei pe Internet.

La această întâlnire vom beneficia de expertiza invitatului nostru, domnul Vasile Dron, Comisar şef de Poliţie la Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Iaşi care va răspunde în mod specific întrebărilor părinţilor şi căruia îi mulţumim anticipat pentru disponibilitatea şi timpul acordat.

Dacă tema propusă v-a trezit interesul, vă rugăm să confirmaţi participarea trimiţând un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă aşteptăm cu drag!

Echipa de implementare a Programului Părinţi pentru părinţi

09 12, 2014