Now loading.
Vă rugăm aşteptaţi.

Menu

Proiectul „Merită să aştepţi” - program de modelare a atitudinii privind viaţa sexuală la adolescenţi

Prima paginăProiecteProgramul “Părinţi pentru părinţi”Proiectul „Merită să aştepţi” - program de modelare a atitudinii privind viaţa sexuală la adolescenţi
Prima paginăProiecteProgramul “Părinţi pentru părinţi”Proiectul „Merită să aştepţi” - program de modelare a atitudinii privind viaţa sexuală la adolescenţi

Proiectul „Merită să aştepţi” - program de modelare a atitudinii privind viaţa sexuală la adolescenţi

publicat în Părinți pentru Părinți

În perioada 25 noiembrie - 8 decembrie 2014 Organizaţia MBK International, reprezentată de psihoterapeut Eugenia Erhan şi Colegiul “Costache Negruzzi” au desfăşurat în parteneriat proiectul „Merită să aştepţi” - program de modelare a atitudinii privind viaţa sexuală la adolescenţi.

La activităţile proiectului a participat un număr de 307 elevi din clasele a IX-a şi a X-a din cadrul Colegiul “Costache Negruzzi” Iaşi, activitatea remarcându-se prin caracterul practic, aplicativ şi prin impactul, contribuţia efectivă la dezvoltarea personală a elevilor prin formarea unei atitudini realiste, responsabile cu privire la decizia privind debutul activităţii sexuale.

Având în vedere impactul acestui proiect în rândul elevilor, dorim să oferim şi părinţilor oportunitatea de a reflecta şi discuta despre educaţia sexuală, cum să comunicăm optim pe această temă, când şi cât este necesar ca aceştia să ştie, fără ca dezvoltarea emoţională naturală să fie perturbată şi de ce nu putem lăsa exclusiv în seama mass-mediei şi a şcolii educaţia sexuală a copiilor şi adolescenţilor.

Vă invităm joi, 21 mai 2015, între orele 1700-1830, să participaţi la seminarul interactiv EDUCAŢIA SEXUALĂ ÎN ADOLESCENŢĂ: de la adevăruri delicate la responsabilităţi asumate, susţinut în cadrul Programului Părinţi pentru părinţi de invitaţii noştri, specialişti cu o vastă experienţă în consiliere şi psihoterapie:

  • Dr. Howard Eyrich, coordonatorul Programului de Doctorat în consiliere al Seminarului Teologic din Birmingham Al, cu experienţă de peste 30 ani în consilierea pre-maritală şi maritală.
  • Eugenia Erhan, psihoterapeut, coordonatorul Proiectului Merită să Aştepţi - program de modelare a atitudinii privind viaţa sexuală la adolescenţi, reprezentant al MBK International.

Puteţi confirma participarea şi adresa întrebări invitaţilor trimiţând un e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Participarea este gratuită!

Vă aşteptăm cu drag!

30 04, 2015