Now loading.
Vă rugăm aşteptaţi.

Menu

Antrenat de majorat

publicat în Părinți pentru Părinți

În data de 11.10.2019, liceenii Colegiului Naţional “Costache Negruzzi” Iaşi s-au “Antrenat de majorat” cu dr. Cristian Andrei, psihiatru, psihoterapeut, formator în cadrul Programului Educaţie pentru Sănătate în Şcoala Românească al Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Activitatea face parte din Campania de informare şi educare realizată de “Asociaţia Joc Responsabil”, cu sprijinul Institutului de Relaţii Umane şi vizează formarea unei atitudini sănătoase a adolescenţilor faţă de aspecte ale vieţii cotidiene precum: norocul, banii, prietenia, distracţia.

Într-o atmosferă prietenoasă, ghidaţi de întrebările şi exemplele oferite de dr. Cristian Andrei, elevii participanți la activitate au reflectat la tentaţiile divertismentului, la factorii care-i pot vulnerabiliza şi predispune la comportamente riscante, precum jocul de noroc sau consumul de substanţe şi, nu în ultimul rând, la modul onest şi sănătos în care îşi pot asuma responsabilitatea pentru propriile decizii.

Interactivitatea a fost nota distinctivă a întâlnirii, elevii cei mai activi fiind premiaţi cu cadouri menite să le reamintească mesajele primite în cadrul activităţii.

[robo-gallery id="13009"]
11 10, 2019