Rezultate finale la Concursul de Limbă, Comunicare și Literatură Română „Ionel Teodoreanu” și la Concursul de Matematică „Traian Lalescu”, 15 mai 2021

Precizări pentru admiterea elevilor în clasa a V-a

 

  1. Conform precizărilor anterioare, elevii cu premiile I, II și III de la Concursul ”Ionel Teodoreanu” și de la Concursul ”Traian Lalescu” sunt declarați admiși pentru clasa a V-a în cadrul Colegiului Național ”Costache Negruzzi” Iași (vezi AICI: IT și TL). De asemenea sunt declarați admiși pentru clasa a V-a, pe baza punctajelor cumulate de la cele două concursuri, elevii din lista afișată (vezi AICI). 
  1. Elevii care au obținut mențiuni rămân pe o listă de rezervă, urmând să fie admiși în funcție de opțiunile și înscrierile elevilor premiați, pe locurile rămase libere. 
  1. Perioada de înscriere : 03-10 iunie 2021, la secretariatul Colegiului Național ”Costache Negruzzi” Iași.

     Acte necesare:

  • cerere tip (la secretariat);
  • copie certificat naştere elev;
  • copii acte identitate părinţi;
  • copii ale certificatelor de limbă străină ( în cazul în care elevul optează pentru o clasă cu studiul intensiv al limbilor străine).

     Elevii admiși care nu se vor înscrie până la data de 10 iunie 2021 își vor pierde locul obținut prin concurs. 

  1. Precizăm că elevii admiși care intenționează să studieze o limbă străină în regim intensiv vor participa la testarea din data de 03.07.2021. Părinții sunt solicitați să exprime opțiunile pentru limbile străine și să urmărească pe site-ul Colegiului precizările privind testarea la limbile străine. 
  1. Diplomele pentru premii și mențiuni vor putea fi ridicate de la biblioteca liceului, în perioada 24-28 mai, între orele 900-1500.

 

REZULTATE FINALE:

CONCURSUL DE LIMBĂ, LITERATURĂ ŞI COMUNICARE „IONEL TEODOREANU”;

CONCURSUL DE MATEMATICĂ „TRAIAN LALESCU”;

MEDIA PUNCTAJELOR.

 

 

 

 

 

 

Top