Educaţie juridică – Prevenirea comportamentelor de risc

Prevenirea comportamentelor de risc a fost tema pe care dl AIRINEI VASILE, procuror la DIICOT, Serviciul Teritorial Iaşi, a abordat-o în data de 08.10.2018, cu ocazia Săptămânii Educaţiei juridice în şcoli (08-12.10.2018). La activitate au participat elevi din ciclul gimnazial şi liceal, interesaţi de aspecte privind procesul judiciar, drepturi şi obligaţii la vârsta adolescenţei, modul în care ne protejează legile şi instituţiile statului, dar şi răspunderea pe care o avem atunci când punem în act diverse comportamente de risc (violenţă, cyberbullying, consum de substranţe psihoactive etc.).

Activitatea a fost coordonata de consilierii şcolari, prof. dr. Dumitru Irina, prof. dr. Adumitroaie Elena şi s-a desfăşurat în colaborare cu profesorii diriginţi şi cadrele didactice din Colegiul Naţional „Costache Negruzzi”.

Mulţumim si pe această cale domnului procuror AIRINEI VASILE pentru prezenţa în mijlocul elevilor, dar şi pentru recomandările şi clarificările aduse, astfel încât cu toţii să fim în siguranţă.

  • Copyright

    Copyright © 2019 Colegiul Național "Costache Negruzzi" Iași. Toate drepturile rezervate.